09 juli 2008

Vi väntar tillökning

Om ett par dagar är det dags. Då väntar den tillökning som vår lilla familj sett fram emot med blandade känslor. Igår köpte vi en möbel på IKEA för att den lille ska känna sig välkommen. Vi har byggt ihop möbeln, men vi är fortfarande osäkra på var i lägenheten den ska få stå. Den kommer ju inte att användas så mycket, är vår utgångspunkt.

Det ryktas om att "den lille" är runt 40 tum och svart (eller är det mer politiskt korrekt att säga färgad?), så den lär bli svår att missa om man kommer hem till oss. Vi har med flit valt att inte skaffa tillökning pga att vi vet att den tar för mycket av vår tid i anspråk, men nu när brorsan ska sticka utomlands under ett år, behövde han någon som kunde vakta den. Speciellt under OS.

Det ska bli spännande att se hur detta kommer att ändra våra liv; om vi får nya vanor, om uppmärksamheten och fokus ställs om; och om vi ändrar vår inställning efter detta år och inser att vi ska skaffa en alldeles egen liten "svarting".

Imorgon ska vi för övrigt iväg och titta på vår andra kommande tillökning med 3D/4D-ultraljud. Pirrigt värre!

3 kommentarer:

Jonas sa...

Ja just det... OS... det tänke jag inte på. Då får jag nog ta med den till Argentina! Ciao

Martina Lundström sa...

3D 4D. Så spännande! Får alla som väntar barn göra det nu. I så fall kankse jag måste prata igen med C om det där med fyra.
Martina

Ulrica sa...

Nope, detta är något som jag tjatat mig till. S tyckte nog att det var en lite onödig kostnad (privatklinik), men vad gör man inte för att hålla sin gravida, hormonstinna hustru nöjd? ;-)

Kan dock rekommenderas starkt om nr.4 någon gång blir aktuell.

www.crocus.nu