05 februari 2010

Mammafotograf på promenad

Är fortfarande kär i vår kamera. Speciellt i zoomen. Kolla bild 8 och 9. Ser ni slottet på bild 8? Om inte, kolla på bild 9. Jag är också rätt nöjd med sepiafärgen i kameran. Jag har varit med om att det har varit alltför mycket rödgult i andra kameror.

Sista bilden är ett försök till att se positivt på snön. Fredagsmys!










3 kommentarer:

Hedvig sa...

Tjusiga bilder! Ja, när det ändå är så snöigt är det väl lika bra att gilla läget och se det vackra i det vita landskapet. Inne i stan, där det mest är bara is-knygglor och slask, är det svårare...

Vi fortsätter nå varandra... Nån gång ska vi nog hitta telefontid när båda kan prata.

Elisabeth W sa...

Jättefina bilder! Du kunde sälja dem! Tänk, nu är dina föräldrar i Japan! Så modiga och tuffa!! :) Vi gick precis in på deras bloggsida. Håkans kommentar: "De är så på! Otroligt!"
Det är verkligen kul att ha lärt känna dina föräldrar. Hoppas att vi får tillfälle att träffa dig igen, och Stefan också! Frida fyller 1 år idag - aktiv som aldrig förr! Och nu har vi flyttat ut till landet utanför Norrtälje. Nu ska vi pusta här ett tag och sedan hoppas vi hitta ett hem i Uppsala. Hör av er om ni har lust att sammanstråla någonstans någongång! Kram från Elisabeth (och Håkan och Frida)

Ulrica sa...

Elisabeth: Kul att du hittat hit! Stort grattis i efterskott till Frida! Ja, visst är mina föräldrar modiga! Jag håller tummarna att jag har samma mod i mig nu på måndag när det är dags för inskolning på dagis. Det känns i hjärtat, men jag vet samtidigt att Alva trivs så bra med andra människor och andra barn speciellt, så egentligen behöver jag nog inte vara nervös.

Hoppas ni hittar ert drömhem i Uppsala! Det lilla jag hann se av staden fann jag mycket sympatiskt.

Kram
/u