22 februari 2009

Tusen tack!

Nu har vi flyt i flyttpackandet. Tjugo lådor är packade och Stefan har gjort ett hästjobb i förrådet och styrt upp allt där nere. (Jag måste nog erkänna att jag behandlat förrådet enligt vildvittreprincipen; syns inte - finns inte. Sorry, älskling.)

Vi har dessutom fått ovärderlig hjälp från svärfar och svärmor, med lådlån, lån av släpkärra, barnpassning, massor av goda råd m.m.

Inte nog med det, vi får också upp en av de emigrerade bröderna till Sverige för att hjälpa till med flytt + hälsa på Alva för första gången! Tusen tack, Peter! Alva längtar efter dig. Hon kan förresten redan säga "Peter" och "boll", fast det låter lite som "brrrrrrr" och "mamamamama".

Och som om detta inte vore nog så har mamma och pappa lånat ut sin nytvättade och nytankade Honda till oss, så att vi har en andrabil nu när vi ska bo på vischan.

Ni är underbara allihopa! Vad skulle vi gjort utan er?! Tusen tack!

1 kommentar:

Stefan sa...

Jag kan bara instämma, tusen och åter tusen tack till alla som hittills hjälpt till med förberedelser och de som kommer att hjälpa till med flytt och annat, det hade inte gått och kommer inte gå utan er!!!
/S