22 februari 2008

Angående Jättens sprödhet

Svar har kommit från Göteborgskex. Det är svårt att låta bli att dra på smilbanden. Frågan kvarstår... vad är "maximal sprödhet"?

Hej Stefan!

Jag heter NN och är produktansvarig för Jätten på Göteborgs Kex. Jag fick din fråga angående hur vi mäter sprödheten på Jätten vidarebefordrad till mig och ska nu försöka besvara den.

Som du säkert redan gissat är inte sprödheten något som vi egentlig mening mäter i %. "100% sprödhet" innebär i det här fallet helt enkelt maximal sprödhet, omskrivet på ett sätt som vi hoppas ska vara lätt att förstå.

Du behöver därför inte motivera en eventuell reklamation med vilken procents sprödhet du anser att din produkt har, utan i det fall du skulle anse att produkten inte är spröd nog så räcker detta gott som orsak till reklamation.

Jag hoppas dock att din fråga endast var av teoretisk art och att dina Jätten-kex är precis så spröda som texten på påsen säger att de ska vara.

Vänliga hälsningar/Best regards
NN
Göteborgs Kex AB

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra svar på en dryg fråga :-D Kul att de har lite humor!