15 oktober 2010

Hur man får ovänner...

1) Klistra in en bild på en resrutt i Karibien.

2) Skriv att ni ska åka mitt i kallaste (svenska) vintern.

3) Påminn dem att du är miljöchef och att det inte ser så snyggt ut att flyga flygplan och sen åka kryssningsfartyg.

4) Försök att skylla på att ni ska hälsa på goda vänner som valt att bosätta sig i Florida och att man nästan kan skylla all miljöpåverkan på dem. Dessutom ska du ju klimatkompensera resan och lite till.

5) Försök att hitta nytt boende i Miami, eftersom dina vänner tycker att du är dum som försöker lägga över miljöskulden på dem mitt i ett blogginlägg.

6) Ångra dig och lägg ut en bild på kantareller istället.
7) Ångra dig ännu en gång eftersom bilder på folk som plockat litervis med kantareller kan ses som stötande av vissa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag är väldigt arg på dig!
Låter härligt, lyllos er!
Kram,
malin

Linda sa...

Ja va F*N!
Skylla alla miljöproblem på oss! Visst vi åker bil 400 meter till skolan för att hämta barnen, förpackar varje ostskiva i sin egen plast och källsorterar inte nämnvärt, men so what?! :)
Och ja, solen skiner, parakiterna flyger förbi och skriker lite, bananträdet vajar i vinden och vi tar nog en tripp till stranden nu när frukosten i trädgården är avklarad :p
Ni är såååå välkomna!

Anonym sa...

Hahaha, den svenska avundsjukan är alltid ett problem när man ska göra grejer liknande er resa, tycker trots detta att ni är värda att ta en liten Karibien-tur till havs! Riktigt najjs! Känns det jättejobbigt så kan ni alltid ge bort den i present till syster/svägerska samt man.

Ps. Kantarellerna är inte dumma de heller =)

Kram

Ulrica sa...

Det verkar som om vi har kvar några vänner trots allt. Det värmer. Tack Li för er gästfrihet och Carro, du får gärna följa med som privat massös. Vad vi ska göra av Donald vet jag dock inte. Vi får ställa honom i baren och hämta honom när vi ska gå av båten igen. ;-)

Kram allihop!
/u